Adem en Ontspanningstherapie

Methode Van Dixhoorn
KIK HIER VOOR ARTIKEL OVER ADEMEN IN VOLKSKRANT

De adem en ontspanningstherapie is een zachte methode en wetenschappelijk onderbouwd. Samen met de therapeut gaat u onderzoeken hoe uw ademhaling verstoord is en waar u spanning vasthoudt.

Door middel van makkelijke beweeg, en voorstellingsoefeningen die aansluiten op het dagelijks leven, krijgt u inzicht hoe u met spanning omgaat en leert u hoe de overbodige spanning losgelaten kan worden. De ademoefeningen ondersteunen het herstel van een natuurlijke en ontspannen adembeweging. Tijdens de behandeling gebruik ik ook zachte manuele technieken om een diepe ontspanning te ervaren.

Bij welke klachten is AOT zinvol?

  • Klik hier wat AOT voor (ex) Corona patienten kan doen.
  • Spanning gerelateerde klachten: hyperventilatie, gevoel van gespannenheid, vermoeidheid, hoofdpijn, slaapproblemen, burn-out, concentratie problemen.
  • Psychische problemen: angst, depressie, fobieen, paniek aanvallen, trauma-verwerking
  • Functionele problemen: houdings- en ademproblemen, rug- schouder- en nekklachen, chronische pijn, CANS, whiplash, stemproblemen.

Afspraak maken: info@greetjeschaap.nl of 06-44822959
Locatie: Praktijk de Kadijk – Laagte Kadijk 41, 1018 BB Amsterdam
Kosten:   € 80,-  per consult 60 minuten. De meeste zorgvezekeringen vergoeden geheel of gedeeltelijk deze therapie. www.vandixhoornvereniging.nl/vergoedingen/

Meer wetenwww.vandixhoornvereniging.nl
Goed artikel over ademen in De Volkskrant

Locatie
 
  • Laagte kadijk 41
  • 1018 BB Amsterdam
Contact
 
Copyright Greetje Schaap 2020